• Kati Szalon. 11. kerület

  Kati Szalon. 11. kerület

  Pedikűr-lábápolás, körömpótlás

  Bejelentkezem
 • Manikűr-műkörömépítés

  Manikűr-műkörömépítés

  Kiválló alapanyagokkat, olcsó árakon

  Időpontot foglalok
Kati Szalon. Pedikűr-lábápolás, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook-Pedikűr, Manikűr

Gyakori kérdések

Mozgáskorlátozott számára is van lehetőség a bejutásra?

Igen! A Lépcsőjáz akadálymentesítve van.

Ingyenesen parkolhatok a Kati szalon közelében?

Ingyenes parokolási lehetőség megoldott a ház elött. 90%-ban mindig van hely.

Mi történik, ha a megbeszélt időpontra nem tudok elmenni?

Az időpont lemondásához hívd az alábbi telefonszámok egyikét (attól függ, milyen szolgáltatásra jelentkeztél be. PEDIKŰR-LÁBÁPOLÁS:               +36/70-948-6003 MANIKŰR-MŰKÖRÖMÉPÍTÉS:     +36/70-703-3303 

Hol található a Kati Szalon szalon bejárata?

A Szalon bejárata a ház bejáratánál található. 72-es kapucsengő

Kisállat bevihető a szalonba?

Nem! A higéniai törvényi előírásoknak megfelelően nem lehet behozni sajnos a Kati szalon-ba háziállatot.

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás, Manikűr-műkörömépítés

Cím: Budapest. 11. kerület. (Őrmező) Menyecske utca 25. 72-es kapucsengő

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Adószám:67786767-1-43


Marketing felelősünk

Tudtad? Okok ami miatt szükség lehet manikűrre

 

Függetlenül attól, hogy Te divatista, egy anyukás tipus, vagy nyugdíjas vagy, a körömápolás szolgáltatás fantasztikus módja annak, hogy egy kis időt fordíts végre magadra!

manikűr-műkörömépítés

Mindenféle okot találunk arra, hogy manikűröshöz menjünk, de a legtöbb ember nem tudja, hogy valójában számos előnye van. Azonban a legtöbb ember egyszerűen csak néhány leggyakoribb okból, a tiszta, egészséges körmök, a pihenés miatt látogatja meg manikűrösét. 

Mindenféle okot hallok, ami miatt körmöshöz "kell" menni: nyaralás, esküvő, első időpontok, évfordulók és még sok más. Ezen szolgáltatások során viszont indokolt, hogy miért fontos a folyamatos körömápoló kezelés. 

A  manikűr  egy szépségápolás a kezeknek. 

Bár a kezelést közvetlenül a körmökre alkalmazzák, az egész kéz ténylegesen megkapja az előnyöket. A manikűr elsődleges célja a kéz általános egészségének megőrzése. Mint ilyen, néhány alapvető lépést tartalmaz, amelyek a tiszta és egészséges kezekhez vezetnek. 

A durva téli időjárásnak vége és a nap ismét ragyog. Ha az időjárás miatt a körmét és a körmöket megterhelte, újra élesztheti és a kényeztető manikűrön keresztül hidratálhatja és formázhatja a kutikuláit. Meg fog lepődni, hogy ez a pihentető kezelés hatással lesz a körmökre. A mindennapi stressz, a durva időjárási viszonyok és a gondatlanság miatt a keze megrepedezik és kiszárad, elveszíti a nedvességét. A manikűr tökéletes módja a bőr újra élesztésének és újra lélegzésének. 

A köröm egészsége

A köröm egészségi állapota trükkös és őszintén szólva a legtöbb rejtély. Szokták a Vendégek kérdezni, hogy „miért vannak olyan rossz alakjai a körmeimnek?”  A filozófiám nagyon egyszerű. A körmök a szív legtávolabbi pontján vannak. A belső test minden szervet ellát, és sajnos a körmök mindent kapnak! Bármi történik a testen belül, közvetlenül befolyásolhatja a haj, a bőr és a köröm egészségét. Az egészséges köröm karbantartása rendszeres manikűrrel biztosítja, hogy mindent megtesz, hogy jól érezze magát.

Tisztaság és prezentáció.

Függetlenül attól, hogy az öltözködésed tiszta, a kezek és a körmök nagyon is fontosak. Az emberek sok okból ítélik meg Önt, úgy döntenek, mintha szakemberek lennének, tudatában vannak-e a személyes megjelenésednek, és Ön egy részletes személyiség teszten megy át. A nem elégségesen ápolt körmök sokat tudnak mondani Önröl. A körömlakk vagy a szennyezett körmök történetet fognak mondani rólad!

Bejelentkezés: +36/70-703-3303

 

vissza

Hozzászólások