• Kati Szalon. 11. kerület

  Kati Szalon. 11. kerület

  Pedikűr-lábápolás, körömpótlás

  Bejelentkezem
 • Manikűr-műkörömépítés

  Manikűr-műkörömépítés

  Kiválló alapanyagokkat, olcsó árakon

  Időpontot foglalok

Te ezt Tudtad?

 

Elsőként a fogorvos a szakma technikáiból merítkezve porcelánból épített, csiszolható, úgynevezett „vendégkörmök” jöttek divatba, melyeket egyébként a filmesek alkalmaztak színésznőkön, az 50-es években.

Te ezt Tudtad?

Tudtad? Műköröm

Fogtömésből készült az első műköröm.

Egy férfi fogorvos találta ki a ma már oly divatos műköröm elődjét, és valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy később ekkora divatja lesz. Természetesen nem is ez volt az igazi szándéka.

A név szerint nem ismert orvos igen erősen rágta saját körmeit, amit eléggé szégyelt, ezért a hiányzó lerágott körömrészeket fogtöméshez használt pasztából pótolta. Nem volt túl tartós, ezért tovább kísérletezgetett, és 1935-ben megszületett az első tip ami ragasztva került a körmökre, a műanyag fogpótlás alapanyagából.

Természetesen mára már jelentősen sokat fejlődött a műkörmös iparág, egyre-másra alakulnak a körmös szalonok, ezzel igen nagy bevételt generálva a szépségiparnak. Ma már körülbelül minden második hölgynek műkörme van.

Elsőként a fogorvos a  szakma technikáiból merítkezve porcelánból épített, csiszolható, úgynevezett „vendégkörmök” jöttek divatba, melyeket egyébként a filmesek alkalmaztak színésznőkön, az 50-es években. Később, a sok-sok fejlesztésnek és kutatásoknak köszönhetően 1984-ben felfedezték azt a zselés alapanyagot, amit a mai napig is használnak. Ezt könnyebben, és sokkal vékonyabb rétegben lehet felvinni a köröm felületekre, és UV fényre köt meg a körmökön.

Azt biztosan nagyon kevesen tudják, hogy Magyarországon az első műkörmöt viselő Nő, Zoltán Erika volt, aki a 80-as évek közepén egy külföldi fellépése alkalmával fedezte fel az akkoriban még különleges és divatos megjelenést, és már építette is azonnal körmeit. Később kitanulta a műkörmös szakmát is, sőt 1986-ban ő nyitotta meg hazánkban az első műkörmös szalont.

Azt is tudni kell, hogy sokan nem csak a divatból cserélik le saját körmeiket műkörömre, hanem mert az eredeti körmök gyengék, töredezőek, és csak ezzel tudják azokat erősíteni. Esztétikailag is sokat nyom a latba. Ma már számos technika, fazon, forma, díszítés közül válogathatnak a nők, és bizony élnek is a bőség lehetőségével.

Lehet elítélni a műkörmöt, lehet a természetesség mellett akaratosan kiállni, de tény: mindenképpen elismerést érdemel a szépségipar ezen ágazata, ugyanis Magyarországnak már műkörmös olimpiai és világbajnoka is létezik!

köröm szakértő

Korrekt árak, hozzáértő kezek.

Pedikűr és manikűr. 11.kerület. Őrmező.

BEJELENTKEZÉS:

Pedikűr: +36 70 948 6003

Manikűr: +36 70 703 3303

vissza

Hozzászólások

Megosztás

Gyakori kérdések

Hogyan fizethetek a szolgáltatásokért?

Jelen pillanatban csak készpénzben lehet fizetni.

Mi történik, ha a megbeszélt időpontra nem tudok elmenni?

Az időpont lemondásához hívd az alábbi telefonszámok egyikét (attól függ, milyen szolgáltatásra jelentkeztél be. PEDIKŰR-LÁBÁPOLÁS:               +36/70-948-6003 MANIKŰR-MŰKÖRÖMÉPÍTÉS:     +36/70-703-3303 

Mozgáskorlátozott számára is van lehetőség a bejutásra?

Igen! A Lépcsőjáz akadálymentesítve van.

Hol található a Kati Szalon szalon bejárata?

A Szalon bejárata a ház bejáratánál található. 72-es kapucsengő

Ingyenesen parkolhatok a Kati szalon közelében?

Ingyenes parokolási lehetőség megoldott a ház elött. 90%-ban mindig van hely.

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás, Manikűr-műkörömépítés

Cím: Budapest. 11. kerület. (Őrmező) Menyecske utca 25. 72-es kapucsengő

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Adószám:67786767-1-43


Marketing felelősünk