• Kati Szalon. 11. kerület

  Kati Szalon. 11. kerület

  Pedikűr-lábápolás, körömpótlás

  Bejelentkezem
 • Manikűr-műkörömépítés

  Manikűr-műkörömépítés

  Kiválló alapanyagokkat, olcsó árakon

  Időpontot foglalok
Kati Szalon. Pedikűr-lábápolás, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook-Pedikűr, Manikűr

Gyakori kérdések

Hol található a Kati Szalon szalon bejárata?

A Szalon bejárata a ház bejáratánál található. 72-es kapucsengő

Hogyan fizethetek a szolgáltatásokért?

Jelen pillanatban csak készpénzben lehet fizetni.

Mozgáskorlátozott számára is van lehetőség a bejutásra?

Igen! A Lépcsőjáz akadálymentesítve van.

Mikorra tudok időpontot foglalni?

A Kati Szalon szolgáltatásaira (Pedikűr, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés) előzetes bejelentkezés alapján várjuk kedves vendégeinket.  BEJELENTKEZÉS:Pedikűr: +36/70-948-6003 Manikűr: +36/70-703-3303

Kisállat bevihető a szalonba?

Nem! A higéniai törvényi előírásoknak megfelelően nem lehet behozni sajnos a Kati szalon-ba háziállatot.

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás, Manikűr-műkörömépítés

Cím: Budapest. 11. kerület. (Őrmező) Menyecske utca 25. 72-es kapucsengő

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Adószám:67786767-1-43


Marketing felelősünk

Repedezett sarok? Száraz talp?

 

Ne hagyd, hogy elrontson egy a romantikus hétvégét a repedezett sarok, vagy a száraz talp. Menj egy pedikűrös szakemberhez.....

pedikűr. Repedt sarok

A száraz levegő és a rosszul felszerelt cipőtől a bőröd száraz, repedt lesz. A sarok kezelése és táplálása megtartja a nedvességet és megakadályozza a jövőbeni kényelmetlenséget. A száraz és repedezett sarok kezelésére a legjobb megoldás egy pedikűrös felkeresése.


Okai és a kezelése

Egész testünket bőr fedi... bőralja, irharéteg, hámréteg. A védelem azon a területeken ahol a bőröd megsérül, kirepedezik, vagy megszűnik. A sarkon nagyon gyakran előforduló sarok-repedések számos okok miatt alakulhatnak ki, mindennek más a tünete, ezért a kezelésük különböző.


A bőr kirepedezik ha száraz...

Ez a sarok külső és a belső széleinél tapasztalható, nem a talp alján. A láb szinte folyamatosan izzad, aminek az eredménye, hogy a bőr ezen a területen elveszíti nedvesség tartalmának nagy részét és kiszárad. Mivel a lábad esik legtávolabb a szívedtől, ezért a napi folyadék beviteledből a legkevesebb ide jut. Mivel belülről a szervezeted nem képes megfelelő mennyiségű folyadékot eljuttatni a lábadhoz, ezért a hiányzó mennyiséget pótolni kell, hidratáló vagy lábápoló krémekkel.

FIGYELEM!

Amennyiben a lábad bőre száraz, vízre van szüksége nem zsíros kencékre! A rendszeresen használt hidratáló vagy lábápoló krémmel a sarok-repedések szinte teljesen megszüntethetők.

Sok embernek a sarok részen bőrkeményedések alakulnak ki. A bőrkeményedés a bőrvédekező reakcíó megszünésének a következménye. Fájdalmas, és gyakran kisebb vérzések is előfordulhatnak. Ebben az esetben már nem elegendő a hidratáló vagy lábápoló krém használata. Pedikűrös szakembert kell felkeresni. A pedikűrös a sarkok részen megjelent bőrkeményedést egy speciális pedikűr késsel, vagy szikével továbbá vizes technikával működő pedikűr géppel távolítja el. A lábad rendszeres otthoni ápolás ebben az esetben is nagyon fontos tényező. Fürdés után nedves sarok reszelővel dörzsöld át a sarkaid bőrét. Ne használj fém reszelőt! Ügyelj arra, hogy a reszelőd minden esetben nedves legyen. Szárazon reszelt repedések tovább repedhetnek!

Diabéteszes láb:

A diabéteszes beteg láb bőre nagyon száraz szokott lenni. Speciális lábápolást igényel a pedikűr szalonban. Diabéteszes betegek lábát csak vizes technikával működő speciális pedikűr géppel szabad kezelni. A diabéteszes láb ápolására zsíros krémet vagy olajat használni TILOS!

A sarok repedések jól kezelhetők. Kezelésük akkor lesz a legeredményesebb, ha az rendszeresen történik. 

Bejelentkezés: +36/70-948-6003

vissza

Hozzászólások