• Kati Szalon. 11. kerület

  Kati Szalon. 11. kerület

  Pedikűr-lábápolás, körömpótlás

  Bejelentkezem
 • Manikűr-műkörömépítés

  Manikűr-műkörömépítés

  Kiválló alapanyagokkat, olcsó árakon

  Időpontot foglalok
Kati Szalon. Pedikűr-lábápolás, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook-Pedikűr, Manikűr

Gyakori kérdések

Mikorra tudok időpontot foglalni?

A Kati Szalon szolgáltatásaira (Pedikűr, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés) előzetes bejelentkezés alapján várjuk kedves vendégeinket.  BEJELENTKEZÉS:Pedikűr: +36/70-948-6003 Manikűr: +36/70-703-3303

Hogyan fizethetek a szolgáltatásokért?

Jelen pillanatban csak készpénzben lehet fizetni.

Mi történik, ha a megbeszélt időpontra nem tudok elmenni?

Az időpont lemondásához hívd az alábbi telefonszámok egyikét (attól függ, milyen szolgáltatásra jelentkeztél be. PEDIKŰR-LÁBÁPOLÁS:               +36/70-948-6003 MANIKŰR-MŰKÖRÖMÉPÍTÉS:     +36/70-703-3303 

Hol található a Kati Szalon szalon bejárata?

A Szalon bejárata a ház bejáratánál található. 72-es kapucsengő

Ingyenesen parkolhatok a Kati szalon közelében?

Ingyenes parokolási lehetőség megoldott a ház elött. 90%-ban mindig van hely.

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás, Manikűr-műkörömépítés

Cím: Budapest. 11. kerület. (Őrmező) Menyecske utca 25. 72-es kapucsengő

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Adószám:67786767-1-43


Marketing felelősünk

Mit jelent a szépség, és miért olyan fontos?

 

Azok, akik magukat vonzónak tartják, úgy vélik, hogy magasabb társadalmi státuszhoz tartoznak, és ennek következtében magabiztosabbak. Ez bizonyított tény. Amennyiben a személy magabiztos, több esélye van az állásinterjú lefolytatásának és álmai állásának megszerzésére.

Szépség és bizalom: kapcsolatban vannak?

szépségszalon

Úgy tűnik, hogy a nők többsége számára nagyon fontos, hogy szép és ápolt legyen.

Ez így van rendben!

De mit jelent a szépség, és miért olyan fontos?

Miért számít ez annyira, hogy nézzünk ki?

Ennek fő oka, hogy közvetlen összefüggés van a fizikai megjelenés és a viselkedés között.

Azok, akik magukat vonzónak tartják, úgy vélik, hogy magasabb társadalmi státuszhoz tartoznak, és ennek következtében magabiztosabbak. Ez bizonyított tény. Amennyiben a személy magabiztos, több esélye van az állásinterjú lefolytatásának és álmai állásának megszerzésére. Természetesen állandóan változik a szépség fogalma, mint bármi más, és mi magunk befolyásoljuk a társadalmat, amely bizonyos értelemben diktálja a „szabályokat” arról, hogy mi is az a szép. Ezek a szabályok időről időre megszakadnak, és a szépség fogalmához képest kissé eltérő megközelítés van.

 Jó vagy rossz dolog?

Nehéz „igen” vagy „nem” választ adni, hiszen akár tetszik, akár nem, hatással vannak azokra az időkeretekre, amelyekben élünk. Manapság meglehetősen gyakori, hogy a nők különböző „eszközöket” használnak, amelyek segítik a természetes szépségüket. És így nem meglepő, hogy a kozmetikai ipar az egyik legnagyobb piac. A nők a rúzs használata, a szempillaspirálok használata, pedikűr és a manikűr, stb. Férfiaknál bármely meglepő, de a pedikűr és a manikűr igen elterjedté vált. Nem hiába, hiszen az ápoltság nemtől független.

A Pedikűr és a manikűr nemcsak a szépség fokozására szolgál, hanem az önkifejezés módjaként is. Például egy szépen kivitelezett kéz és lábköröm teljesen megváltoztathatja a megjelenést, és így befolyásolhatja szintén a viselkedést. Még néhány apró dolog, mint például a körömlakk másfajta színének használata, jelentősen befolyásolhatja akár a nő érzését is. Különböző életszakaszok során különböző színű körömlakkot alkalmazunk, ami megegyezik a személyiségeddel és hangulatoddal. A fekete színtől a narancssárga színig terjed. A körömlakk pl; nemcsak a szépségről szól, hanem a belső érzésekről, magadról és mások véleményéről, amelyek természetesen teljesen különbözőek. A különböző körömlakkok sokféle színének felhalmozódása is jó, amennyiben jól választjuk ki őket. Most finomabb színeket használunk a körömlakknál, vagy néha egyáltalán nem használunk, de úgy gondolom, hogyha ha nem visszük túlzásba a színeket, nagyszerű lehet a hangulat és a személyiség hangsúlyozása szempontjából. És természetesen, egy kis pedikűr vagy manikűr magabiztosabbá is tesz, ami jó dolog. Mindez a 20. század elején kezdődött. Azóta a nők többsége kényelmesebbnek és magabiztosabbnak érzi magát, amikor kilép egy pedikűrös vagy műkörmös szalonból. Néhány nő azzal érvelhet, hogy a természetes megjelenés a jó.

A pedikűr és a manikűr a Kati Szalonban nem egy költséges szolgáltatás, ezért igen keresett a nők és a férfiak számára is. Hiszen az ápoltság, de azon is túl az egészség nagyon fontos. Kényelmesebb és olcsóbb, ha ezt saját magad végeznéd el, de természetesen azt, hogy hogyan kell csinálni szakszerűen, nem egyszerű és sok tényezőtől függ. Ősi idők óta a nők és a férfiak igyekeznek szépek, lenni, és különböző módszereket alkalmaznak a természetes megjelenés fokozására, próbálva betartani a meglévő szépségipari normákat. És mivel van összefüggés a fizikai vonzerő és a bizalom között, nem ártana használni néhány sminket, vagy elfogadni a „szépség” kortárs normáit, különösen akkor, ha pozitívan befolyásolja az ember viselkedését. Csak fontos, hogy az egyensúlyt tartsuk fenn, és ne legyél megszállottja a fizikai megjelenésnek, mivel ez csak a személyiség egyik aspektusa.


Pedikűr és manikűr szolgáltatás:

BEJELENTKEZÉS:

Pedikűr: +36 70 948 6003

Manikűr: +36 70 703 3303

www.kati-szalon.hu

vissza

Hozzászólások