Kati Szalon-Pedikűr-lábápolás-körömpótlás, manikűr műkörömépítés. 11.kerület

Facebook-Pedikűr, Manikűr 11.k

Megosztás

Gyakori kérdések

Hol található a Kati Szalon szalon bejárata?

A Szalon bejárata a ház bejáratánál található. 72-es kaoucsengő

Mikorra tudok időpontot foglalni?

A Kati Szalon szolgáltatásaira (Pedikűr, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés) előzetes bejelentkezés alapján várjul kedves vendégeinket.  BEJELENTKEZÉS:Pedikűr: +36/70-948-6003 Manikűr: +36/70-703-3303

Mi történik, ha a megbeszélt időpontra nem tudok elmenni?

Az időpont lemondásához hívd a az alábbi telefonszámok egyikét (attól függ, milyen szolgáltatásra jelentkeztél be. PEDIKŰR-LÁBÁPOLÁS:                +36/70-948-6003 MANIKŰR-MŰKÖRÖMÉPÍTÉS:     +36/70-703-3303 

Mozgáskorlátozott számára is van lehetőség a bejutásra?

Igen! A Lépcsőjáz akadálymentesítve van.

Hogyan fizethetek a szolgáltatásokért?

Jelen pillanatban csak készpénzben lehet fizetni.

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás, Manikűr-műkörömépítés

Cím: 11. kerület. Budapest. Menyecske utca 25. 72-es kapucsengő

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Adószám:67786767-1-43


KÉZ- ÉS KÖRÖMÁPOLÁS

 

A körmök és a kezek díszítésére elsősorban a körömlakkot használják a tökéletlenségek és a körmök hibáinak elfedésére. Ha a körmeidhez extra megjelenést szeretnél adni, akkor a tökéletes manikűr után ezt megteheted.

Tippek a tökéletes használathoz


körmök ápolása. 11.kerület.Először is, vékony, átlátszó alapréteget kell felhordani: a körmök megerősítése mellett ez segít megelőzni a foltokat. Ezután alkalmazzunk egy első réteg körömlakkot. Majd jöhet a másik réteg, figyelve, hogy egyenletesen szétterítsd és ne lépd túl a mennyiségeket. Végül tedd fel a tiszta felsőréteget a szín rögzítésére. 


Trükkök és tippek


Rázd meg a körömlakkot annak érdekében, hogy sima legyen és elkerüld a légbuborékokat. A tökéletes alkalmazás érdekében a kezedet merev felszínre kell helyezni és szélesen nyitva kell tartani az újakat. A rögzítők alternatívájaként a jó száradás érdekében a körmöket egy tál hideg vízbe meríthetjük.

Színek


A sötét körömlakkok kiemelik a körmök alakját; fontos, hogy a köröm csúcsától az alja felé fordítsuk őket. Jobb, ha nem használjuk ezeket az árnyalatokat, ha kicsi kúpos ujjaink vannak, mert hangsúlyozzák őket. A világos színek eltakarják a kezek és a körmök hibáit. Tiszta lakkokat ajánlok, ha elegánsabb megjelenést szeretnél látni. Annak érdekében, hogy kiemeld a pasztell színt: pasztell színeket, narancssárga, piros, réz, lila színű irizáló vagy gyöngyszemű árnyalatokkal használj.

Manikűr: +36/70-703-3303

vissza