• Kati Szalon. 11. kerület

  Kati Szalon. 11. kerület

  Pedikűr-lábápolás, körömpótlás

  Bejelentkezem
 • Manikűr-műkörömépítés

  Manikűr-műkörömépítés

  Kiválló alapanyagokkat, olcsó árakon

  Időpontot foglalok
Kati Szalon. Pedikűr-lábápolás, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook-Pedikűr, Manikűr

Gyakori kérdések

Mozgáskorlátozott számára is van lehetőség a bejutásra?

Igen! A Lépcsőjáz akadálymentesítve van.

Hogyan fizethetek a szolgáltatásokért?

Jelen pillanatban csak készpénzben lehet fizetni.

Mikorra tudok időpontot foglalni?

A Kati Szalon szolgáltatásaira (Pedikűr, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés) előzetes bejelentkezés alapján várjuk kedves vendégeinket.  BEJELENTKEZÉS:Pedikűr: +36/70-948-6003 Manikűr: +36/70-703-3303

Hol található a Kati Szalon szalon bejárata?

A Szalon bejárata a ház bejáratánál található. 72-es kapucsengő

Ingyenesen parkolhatok a Kati szalon közelében?

Ingyenes parokolási lehetőség megoldott a ház elött. 90%-ban mindig van hely.

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás, Manikűr-műkörömépítés

Cím: Budapest. 11. kerület. (Őrmező) Menyecske utca 25. 72-es kapucsengő

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Adószám:67786767-1-43


Marketing felelősünk

Gyakran a lábfájdalom oka a gerincben keresendő

 

Lábfájdalom panasz esetén a gerincet is meg kell vizsgálni, ugyanis gyakran annak problémája okozza ezt a kellemetlenséget.
Lábfájdalom esetén az emberek többsége a lábban lévő izmok, vagy inak enyhébb húzódására, esetleg izomlázra gondol, amit pár napos pihentetéssel és valamilyen krémmel való kenegetéssel hatásosan lehet kezelni.

A lábfájdalmak hátterében számtalan dolog meghúzódhat. A kutatások szerint egyáltalán nem ritka, amikor egész egyszerűen csak egy kisugárzó fájdalomról van szó vagyis a fájdalmat kiváltó okot nem ezen a területen kell keresni.

Lábfájdalom. Kati szalon. 11. kerület

Lábfájdalom panasz esetén a gerincet is meg kell vizsgálni, ugyanis gyakran annak problémája okozza ezt a kellemetlenséget.

Lábfájdalom esetén az emberek többsége a lábban lévő izmok, vagy inak enyhébb húzódására, esetleg izomlázra gondol, amit pár napos pihentetéssel és valamilyen krémmel való kenegetéssel hatásosan lehet kezelni. Viszont előfordulhat, hogy a kellemetlen és égető, zsibbasztó érzés napok, hetek, akár hónapok múlásával sem akar javulni. Ekkor érdemes szakemberhez fordulni, hiszen előfordulhat, hogy komolyabb problémára hívja fel a figyelmet, sőt, az sem ritka eset, amikor a lábfájdalmat valójában a gerinc megbetegedése okozza.

Gerincsérv?

A gerincoszlop csigolyákból áll, amelyek között rostos gyűrűből és kocsonyás állományból felépülő porckorongok húzódnak.

Amennyiben valamilyen hatás miatt, például; túlsúly, baleset, mozgásszegény életmód, a rostos gyűrű gyengül,

úgy a benne lévő kocsonyás anyag türemkedik ki, majd amikor eléri a környező idegeket, általában erős fájdalmat tud generálni.

Ez gyakran a gerinc alsó szakaszában alakulhat ki, és mivel ez a terület szoros idegi összeköttetésben van az alsó végtagokkal, így gyakran a lábakban kisugárzó fájdalomban érezhető.

Isiász?

Az isiász ágyéki gerincsérv gyakori tünete, ami az itt kilépő fő idegtörzsről (nervus ishiaducus) kapta a jellegzetes nevét. Mivel ez az alsó végtagot is idegekkel látja el, így gyakran lábfájdalommal jár,

jellemzően a derék, farpofa aló része, comb hátsó fele, térd külső oldala.

Csípőízületi kopás?

Már régóta megmagyarázhatatlan lábfájdalommal küzdesz? Érdemes lesz a csípő állapotát is megvizsgáltatni, ugyanis csípőízületi porckopás is gyakran járhat lábba erősen sugárzó fájdalommal. A nagyobb igénybevételnek kitett testrészeknél ugyanis nem ritka, amikor a porc szerkezete megváltozik, elvékonyodik, majd az ízületi folyadék mennyisége csökken és a csonton kinövések is keletkezhetnek. Ennek az a következménye, hogy az ízületi tok sérül, gyulladásos folyamatok indulnak meg, a lábba kisugárzó fájdalommal előtérbe kerül.

Ideg becsípődés?

Szerintem alig van olyan felnőtt korú ember, akinek életében legalább egyszer ne lett volna valamilyen fájdalmas idegbecsípődése.

A gerincvelőből kilépő oldalirányú idegek nyomás alá kerülnek, elváltozások, illetve a porckorong elmozdulása következtében.

A fájdalom akár hosszú hetekig is elhúzódhat és orvosi kezelés nélkül csak nagyon ritkán múlik el magától.

Pedikűr szakértő

Korrekt árak, hozzáértő kezek.

Pedikűr és manikűr. 11.kerület. Őrmező.

BEJELENTKEZÉS:

Pedikűr: +36 70 948 6003

Manikűr: +36 70 703 3303

vissza

Hozzászólások