• Kati Szalon. 11. kerület

  Kati Szalon. 11. kerület

  Pedikűr-lábápolás, körömpótlás

  Bejelentkezem
 • Manikűr-műkörömépítés

  Manikűr-műkörömépítés

  Kiválló alapanyagokkat, olcsó árakon

  Időpontot foglalok
Kati Szalon. Pedikűr-lábápolás, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook-Pedikűr, Manikűr

Gyakori kérdések

Mozgáskorlátozott számára is van lehetőség a bejutásra?

Igen! A Lépcsőjáz akadálymentesítve van.

Mikorra tudok időpontot foglalni?

A Kati Szalon szolgáltatásaira (Pedikűr, körömpótlás, manikűr, műkörömépítés) előzetes bejelentkezés alapján várjuk kedves vendégeinket.  BEJELENTKEZÉS:Pedikűr: +36/70-948-6003 Manikűr: +36/70-703-3303

Hol található a Kati Szalon szalon bejárata?

A Szalon bejárata a ház bejáratánál található. 72-es kapucsengő

Hogyan fizethetek a szolgáltatásokért?

Jelen pillanatban csak készpénzben lehet fizetni.

Kisállat bevihető a szalonba?

Nem! A higéniai törvényi előírásoknak megfelelően nem lehet behozni sajnos a Kati szalon-ba háziállatot.

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás, Manikűr-műkörömépítés

Cím: Budapest. 11. kerület. (Őrmező) Menyecske utca 25. 72-es kapucsengő

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Adószám:67786767-1-43


Marketing felelősünk

Fónyagy Felícia lehet a 11. kerület legkeresettebb műkörmöse?

 

Kati-Szalon egy igazán barátságos hely, hiszen a vendégek sorra visszajárnak. Ha szeretnél csodás körmöket Te is, bátran ajánljuk figyelmedbe a Kati-Szalont, ezen belül is Fónagy Felícia manikűr-műkörmös szakember szolgáltatását.

Fónyagy Felícia lehet a 11. kerület legkeresettebb műkörmöse?

Keresett műkörmös

Cikk: B.Krisztián

Kati-Szalon egy igazán barátságos hely, hiszen a vendégek sorra visszajárnak. Ha szeretnél csodás körmöket Te is, bátran ajánljuk figyelmedbe a Kati-Szalont, ezen belül is Fónagy Felícia manikűr-műkörmös szakember szolgáltatását.

Felíciának noha több munkahelye is volt már, mégis úgy döntött, hogy valóra váltja régi nagy álmát és manikűr-műkörömépítéssel keresi meg a kenyerét. 

Láthatóan igen komolyan is veszi hivatását, ami tisztán látható a szalon falán elhelyezett számos oklevélből. 

Kérdésemre elmondta Felícia, hogy annyira megszerette ezt a tevékenységet, hogy nem tudja munkának nevezni. ....az ember akkor tud kiteljesedni igazán, ha azt csinálja, amit szeret.

Szeretnek Téged a Vendégeid? Szívesen jának vissza hozzád?

-Már nincs szükségem másik munkára. Szerencsére a műköröm és az ápolt kezek a fénykorát élik, csupán az a fontos, hogy a Nők tudják viselni. Pl; a magas sarkú cipő sem való mindenkinek, úgy a műköröm sem. Van, aki elviselhetetlennek érzi, és van, aki bármilyen tevékenységet el tud végezni annak ellenére, hogy műkörmöt visel.

Egy biztos: Mindig is nagy rá az igény, és az újabbnál újabb formáknak, díszítéseknek köszönhetően nem tud kimenni a divatból talán soha. Melyik nő ne szeretné csinosnak, ápoltnak érezni magát? Továbbá melyik Önmagára igényes Férfi tartja fontosnak az ápolt kezeket és körmöket? A műkörmök átlagosan 3 hétig hordhatóak. Időt és energiát takarít meg vele a vendég, és ha a műkörmös jól végzi a a feladatát, gyarapszik az ügyfélkör is — zárta a beszélgetést Fónagy Felícia.

Nagyon sok nő és férfi jár manikűröztetni, ami nem meglepő, hisz a legtöbb nő és férfi érzékeny a megjelenésére, így a legkisebb részletekre is igyekszik odafigyelni. A kezek meglehetősen előtérben vannak, hiszen nem csak a kézfogásnál, de egyéb szituációkban is jól látható a kéz és rajta a körmök állapota, minősége. A lepattogzó körömlakk és a lerágott körmök elég lesújtó látványt nyújtanak.

Műköröm

A Nők esetében a műköröm elsősorban azok számára tökéletes megoldás, akik képtelenek megnöveszteni a körmüket, mert az állandóan letörik vagy berepedezik.

Francia manikűr

A manikűrözés tekintetében a francia egyszerűen nem akar kimenni a divatból, hisz egy roppant elegáns viseletről van szó, ugyanakkor a különféle színek és minták is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Férfi manikűr

Gondolod, hogy túl férfias vagy ahhoz, hogy egy manikűröshöz menjél? Gondolkodj!

Ha olyan ember vagy, akinek a megélhetése a kezedre vagy a lábadra támaszkodik, akkor valószínűleg Te is belátod, nem mindegy a megjelenése kezeidnek, továbbá nem utolsó sorban az egészség és az önbizalom is fontos tényező.

Egy manikűr férfiaknak

Pontosan mi is az a férfi manikűr? 

A manikűr már nem csak a hölgyeknek szól. Nem csak esztétikailag kiemelkedő kezek miatt, hanem az érzés, hogy jobban érzed magadat. A rendszeres férfi manikűrrel elkerülhetnéd a bosszúságokat és szégyenérzést pl; egy kézfogásnál. A legalapvetőbb szinten a manikűr a férfiak számára a körmök helyes vágását, a bőr lágyítását és a kutikula alakítását jelenti. 

Felejtsd el a polírozott körmöket: az első számú ok, amiért bárki - férfi vagy nő - körmöket ápoltat, az az egészség . A kezünk és a lábunk a legfontosabb és a leglátványosabb testrészek közé tartozik, de gyakran a legkevésbé törődnek vele. A körmök megfelelő tisztítása és vágása elengedhetetlen a köröm egészségéhez.

Az esztétikus, ápolt, kéz egyik legvonzóbb látvány az ellenkező nem szemében. Ráadásul a legtöbb nő egy műkörmös szalont elhagyva úgy érezheti, a világ a lábai előtt hever. Ehhez azonban ápolt körmök szükségesek, ugyanis kellemetlen, amikor pl; egy letört, elhanyagolt köröm, bőrkeményedés vagy éppen lenövés csúfítja el a látványt. A Kati-Szalonban lehetőség van ezen problémák kezelésére, valamint a kezelés ideje alatt egy igen barátságos és klímatizált helységben tölthetünk el a rohanó világban egy kis időt. A kati-szalon.hu weboldalon bővebb információkat, ezenkívül elérhetőségeket is találhatsz. Foglalj időpontot még ma!

Manikűr- műkörömépítés:

+36/70-703-3303

vissza

Hozzászólások