PEDIKŰR. 11. KERÜLET

PEDIKŰR, LÁBÁPOLÁS, KÖRÖMPÓTLÁS

Fontos, hogy legalább annyi figyelmet fordítsunk a lábaink ápolására, mint a kezeinkre. 
PEDIKŰR, LÁBÁPOLÁS, KÖRÖMPÓTLÁS, DIABÉTESZES PEDIKŰR, BENŐTT KÖRÖM KEZELÉSE
+36/70-948-6003
Pedikűr, lábápolás, körömpótlás. 11. kerület
Szakmailag képzett és elismert, speciális lábápoló eszközökkel, korszerű vizes pedikűrgéppel rendelkező pedikűrös szakember
 
Lábápolással foglalkozó szakértő pedikűrös vagyok. Pedikűrösként foglalkozom a speciális lábproblémákkal is, mit pl; körömgomba eltávolítása, kezelése, körömprotézis építése.
Kizárólag minőségi és professzionális alapanyagokkal, termékekkel dolgozom.
A lábaink tartó pillérként szolgálnak egész életünkben, fordítsunk nagy hangsúlyt lábaink ápolására!
A szép és egészséges lábak az esztétika és az egészség egyik alapfeltétele.
Magyarországon a lakosság legalább felének van lábain valamilyen elváltozás, amin egy tapasztalt szakember könnyen tud segíteni. Keresse PEDIKŰR-LÁBÁPOLÁS szolgáltatásomat a szép és egészséges lábakért. Gondoljon arra, ezzel még betegséget is megelőzhet!
Az esztétikai ápolás mellett nap-mint kezelek különböző lábproblémákkal pedikűrre érkező vendégeket. A szűk lábbeli okozta elváltozások mellett (tyúkszem, bőrkeményedés, körömbenövés, stb;…) gyakran találkozom különböző tartáshibákból eredő elváltozásokkal is. Fontosnak tartom a lábápolást, nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból is. Ha ilyen jellegű problémája van, vagy csak szebb lábakra vágyik, hívjon bátran!
Az egészséges láb hozzáértő ápolást igényel. A lábaink ápoltsága és egészsége igen fontos szerepet töltenek be életünkben, ezért megérdemlik az odafigyelést és a törődést. Nagyon fontos a szakszerű lábápolás, kiemelt figyelemmel a diabéteszes és érszűkületes betegségben szenvedő emberek számára.
Lábunk egy életen át hűségesen szolgál minket, talán mégis a legkevesebbet ezzel a testrészünkkel törődünk.
Egész nap zárt, szűk cipő miatt a lábunk elfárad, megduzzad, bőrkeményedések keletkeznek rajta, a körmünk deformálódhat, sérülhet. Elgondolkodtató, hogy a divatot a kényelem elé helyezzük. Eljött az idő, hogy gondosan ápoljuk!
Ha egy rossz lábbeli vagy ortopédiai elváltozás bőrkeményedéseket okoz, az állandó és rendszeres kezelést igényel, hiszen elhanyagolása esetén a járás közbeni állandó fájdalom rontja az életminőséget, rossz testtartást eredményez, mely további problémákhoz vezethet. A lábunk nem mindegy, hogy milyen állapotban van. Az elhanyagolt láb nemcsak nem esztétikus, de sok egészségügyi probléma kiemelt forrása is lehet. A pedikűr, a lábápolás célja az alsó végtagok állagának, normális, egészséges élettani működésének megtartása, javítása. A vonzó külső nélkülözhetetlen kelléke a szép és ápolt köröm.
Szolgáltatásaim: (Vizes pedikűr gépet használok!)
– Klasszikus pedikűr (szikével)
– Gyógypedikűr 
- Körömprotézis építése
– Tartós gél lakkozás 
– Lakkozás
- Diabéteszes pedikűr
-Lábbeli sterilizálása és fertőtlenítése (a pedikűr kezelés ideje alatt) INGYENES!
A cukorbetegeknek a lábát máshogy kell kezelni-pedikűrözni, mint egy egészséges embernek. Ezért fontos, hogy engem, mint pedikűrös szakembert tájékoztasson a betegségről, a megfelelő kezelés érdekében! Vannak esetek amikor Én hívom fel a figyelmet a vendégnek, hogy nézték-e már a cukrát, mert a bőr, és a körmöknél ezt fel lehet ismerni! 

ÚJ szolgáltatás, ami INGYENES mostantól!
-Lábbeli sterilizálása és fertőtlenítése (a pedikűr kezelés ideje alatt) INGYENES!
Használata erősen ajánlott azoknál az embereknél, akik láb- és/vagy körömgombásodásban szenvednek. 
A készülék UV-C fény segítségével 20 perc alatt elpusztítja a kórokozókat.
Biztonságosan és hatékonyan teszi sterillé hagyományos cipője belsejét
a fertőtlenítő UV C fény segítségével.
A Cipő Sterilizáló fontos része a teljes kezelésnek, azoknál az embereknél, akik láb-(tinea pedis) és/vagy körömgombásodásban (onychomycosis) szenvednek, valamint azoknál is akiknek kellemetlen lábszaga van.
A Cipő fertőtlenítő ajánlott cukorbetegségben szenvedőknek is a mindennapi lábhigiéniában.

BEJELENTKEZÉS PEDIKŰR KEZELÉSRE:
+36/70-948-6003

 
Bőrkeményedés:
A lábunkon, talpunkon található bőrkeményedéseket ajánlatos rendszeres időközönként eltávolítani, hiszen a bőrkeményedés nem csak a talpunkon kifelé vastagszik, hanem befelé is sajnos. Sok esetben nem is gondolnád, hogy azért fáj a hátunk, derekunk, lábunk, mert a talpunkon lévő bőrkeményedés nyomja az egyik talpi idegünket.
Az erősen igénybe vett helyeken, mint például a sarok, a kiszáradt bőr nagyon könnyen berepedhet. Ez amellett, hogy elég csúnya látványt nyújt, kiszolgáltatottá teszi a szervezetet a kórokozókkal szemben.
Láb izzadása:
A láb izzadását nagyon sok minden okozhatja. Oka lehet a helytelen táplálkozás, a stressz, de elsősorban idegrendszeri eredetű az oka.
Ha ezt a problémát megszüntetni nem is lehet tökéletesen, de vannak olyan módszerek amelyekkel csökkenthetjük ezt a kellemetlen tünetet. Ha nem kezeled rendszeresen, ronthat az állapotán!
Meglehet, hogy emellett egy kicsit jobban érzed magadat, ha elárulom, hogy nem Te vagy az egyetlen ember, aki küszködik ezzel a problémával. Valószínű, hogy ezzel a kellemetlenséggel több ismerősöd és barátod is találkozott. Az összesített adatok azt mutatják,
hogy egyre több ilyen fertőzés létezik, valamint az emberiség mintegy 15%-a szenved tőle. Ugyanúgy vitathatatlan, hogy kor előrehaladtával ez az arány egyre csak nő. Amennyiben a visszataszító körmeidet csak kedvetlenül nézegeted, és zárt cipőkben vagy több réteg körömlakk alatt rejtegeted, hát el kell hogy keserítselek....a problémát egyáltalán nem oldod meg ezzel.
Bizonyított, hogy ez a fajta fertőzés sosem gyógyul meg teljesen magától, sőt, előbb vagy utóbb kiterjed a többi, még egészséges körmökre. Ezért nem szabad elfelejteni! Minél hamarabb meglátogatod pedikűrösödet, annál hamarabb megszabadulhatsz a problémától.

Pedikűr, Lábápolás +36709486003
 
Lábápolás, esztétikai és gyógypedikűr.
Sajnálatos módon a lábápolással keveset foglalkozunk mi emberek. Bőrkeményedések, bütykök, tyúkszemek, benőtt körmök melyek észrevehetően rontják a közérzetünket. A lábbántalmakban szenvedők mintegy 70%-a 18 év alatti, és a felnőttek mintegy 85-90%-ának beteg a lába. A láb csontos és ízületes helyein, főként az ujjaknál és a körmöknél a dörzsölés és nyomás számos hámsérülést és körömelváltozást előidézhet. Továbbá a cipők és a harisnya a láb normális működését is jelentősen gátolhatják, megakadályozhatják, így a láb bőrén könnyen felléphetnek gyulladások, elváltozások. Mindezek egy része rendszeres lábápolással és szak-tanácsadással eredményesen kezelhető. Nagyon fontos, hogy a pedikűr kezeléseket a téli, cipőbe zárt hónapok alatt is rendszeresen alkalmazzuk, mert csak így érhetünk el tartós, látványos eredményt!
Gyere el a Kati Szalonba és rövid idő alatt kínálok megoldást problémáidra. Az otthoni pedikűr általában nem hoz eredményt.