Kati Szalon-Pedikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás

Manikűr-műkörömépítés
Cím: 1112. Budapest. Menyecske utca 25

Telefon:

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Miért fontos a körömápolás?

2019.04.07.

Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, van valami csodálatos, hogy időt szánjunk a körmeink rendbetételére. Akár egy órát, akár két órát egy közeli szalonban, vagy otthoni kényelemben, a szépen ápolt körmökkel jól érzi magát az ember...

A nők 70% -a havonta legalább egy alkalommal jár műkörmöshöz, vagy pedikűröshöz, hiszen a körömápolás nagyon fontos! 

Körmök áolása

Ez csak egy luxus, amit időről időre élvezünk? 

Kiderült már régen, hogy a körmök gondozása segíthet a tested egészségének meghatározásában, és elengedhetetlen a kezed és lábad egészségéhez. A kezünket és lábunkat gyakorlatilag minden nap használjuk! 

Ha nem szentelsz elegendő figyelmet a láb körömökre és a kéz körmökre ez a körmökön, vagy a körömágyat körülvevő bőrben gombás vagy bakteriális fertőzést okozhat, ami komolyabb egészségügyi problémákhoz vezethet. A körmök az alultápláltság, a vesebetegség, a májbetegség és más egészségügyi problémák indikátorai. Azonnal fordulj egészségügyi szolgáltatójához, ha a körmökön vagy a körmöd körül súlyos elszíneződést észlelsz.

Gondolj a körmökre, mint az ujjait és a lábujjait védő kis pajzsokra.

A körmök elhanyagolása elősegití a szövetek fertőzését. A bőrgyógyászok szerint a körmök egészségesnek tekinthetők, ha színük következetes, és a textúrájuk sima. A felnőtteknek hetente kell vágniuk a körmöket, mivel a baktériumok csapdába maradhatnak a köröm alatt és fertőzést okozhatnak. A körmöket gyakran hidratálják, és ne felejtsük el tisztítani őket a zuhany alatt! Ha gyakran használsz tisztítószereket vagy más vegyszereket, viselj kesztyűt, hogy megakadályozd a körmök lágyulását.

Szóval, nyugodtan kényeztesd magad! 

Ez az egészséged javát szolgálja.A Kati-Szalon-ban is szívesen vigyázunk rád. Lépj kapcsolatba velünk és egy csodálatos pedikűr és manikűr szolgáltatásban lesz részed. 


BEJELENTKEZÉS:

Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

vissza