Kati Szalon-Pedikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás

Manikűr-műkörömépítés
Cím: 1112. Budapest. Menyecske utca 25

Telefon:

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

KÉZ- ÉS KÖRÖMÁPOLÁS

2019.04.10.

A körmök és a kezek díszítésére elsősorban a körömlakkot használják a tökéletlenségek és a körmök hibáinak elfedésére. Ha a körmeidhez extra megjelenést szeretnél adni, akkor a tökéletes manikűr után ezt megteheted.

Tippek a tökéletes használathoz


körmök ápolása. 11.kerület.Először is, vékony, átlátszó alapréteget kell felhordani: a körmök megerősítése mellett ez segít megelőzni a foltokat. Ezután alkalmazzunk egy első réteg körömlakkot. Majd jöhet a másik réteg, figyelve, hogy egyenletesen szétterítsd és ne lépd túl a mennyiségeket. Végül tedd fel a tiszta felsőréteget a szín rögzítésére. 


Trükkök és tippek


Rázd meg a körömlakkot annak érdekében, hogy sima legyen és elkerüld a légbuborékokat. A tökéletes alkalmazás érdekében a kezedet merev felszínre kell helyezni és szélesen nyitva kell tartani az újakat. A rögzítők alternatívájaként a jó száradás érdekében a körmöket egy tál hideg vízbe meríthetjük.

Színek


A sötét körömlakkok kiemelik a körmök alakját; fontos, hogy a köröm csúcsától az alja felé fordítsuk őket. Jobb, ha nem használjuk ezeket az árnyalatokat, ha kicsi kúpos ujjaink vannak, mert hangsúlyozzák őket. A világos színek eltakarják a kezek és a körmök hibáit. Tiszta lakkokat ajánlok, ha elegánsabb megjelenést szeretnél látni. Annak érdekében, hogy kiemeld a pasztell színt: pasztell színeket, narancssárga, piros, réz, lila színű irizáló vagy gyöngyszemű árnyalatokkal használj.

Manikűr: +36/70-703-3303

vissza