• Cellulit és stria kezelés, alakformálás, manikűr

  Cellulit és stria kezelés, alakformálás, manikűr

  Hatékony stria, cellulitkezelés, zsírbontás, műköröm építés, manikűr

  Bejelentkezem
 • Kati Szalon. 11. kerület

  Kati Szalon. 11. kerület

  Pedikűr-lábápolás, stria és cellulit kezelés, manikűr, zsírbontás, alakformálás

  Bejelentkezem
 • Pedikűr-lábápolás

  Pedikűr-lábápolás

  A szép és egészséges lábak az esztétika és az egészség egyik alapfeltétele

  Időpontot foglalok
Kati Szalon-Pedikűr, manikűr és alakformálás

Megosztás

Facebook

Google+

Hirdetés

Kapcsolat

Kati-Szalon
Cím: 1112. Budapest. Menyecske utca 25

Telefon: +36/70-948-6003

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Egészséges a lábad?

2018.08.21.

Lábfejed egész életen át gondoskodik róla, hogy járásod stabil legyen. Egész testsúlyunkat cipeli. Egy élet alatt nagyjából 270-280 millió lépést teszünk meg. Kb; ez annyi, mintha négyszer körbejárnánk a földet....

Pedikűrös olcsónA lábfej egyben egy nagyon hatékony méregtelenítő szerv is. Gondoltál már rá, miért a lábfej tud rendkívül rossz szagú lenni amikor izzad? A kínai­ak a lábfejet harmadik vagy negyedik vesének is nevezik. A lábfejek verejtékmirigyein keresztül jóval több káros anyagtól tudunk megszabadulni, mint például a hónaljunkon keresztül. Ez a keletkező szagok erősségében is megnyilvánul. A lábfejen keletkező izzatság nem tud kellő mértékben megszáradni a lábbeli és a zokni miatt. A lábbelik nedves, párás klímája nagyon kedvez a különféle mikrobák elszaporodásának. A kellemetlen szag a bőr keratintartalmának baktériumok révén történő lebontásának az eredménye.

Ezért nagyon fontos a lábak szellőztetése. A rossz szagú lábak esetén bevált: Főzzünk fél liter vízben egy maréknyi rozmaringágat, zsályalevelet és forraljuk 15 percig kis lángon. Szűrjük le és öntsük tálba, majd hígítsuk fel 2 liter hideg vízzel. Ha kellemes hőmérsékletűre lehűlt, áztassuk benne a lábunkat. A gyógyászatban már egy ideje hasznosítják a lábak méregtelenítésre alkalmas képességét különféle méregtelenítő tapaszokkal, amelyek megkötik a felületükön a toxinokat, a nehézfémeket és a salakanyagokat. A tapaszok hatóanyagát gombakivonatok, ecet, gyógyfüvek és kősók keveréke alkotja. 

vissza