Kati Szalon-Pedikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás

Manikűr-műkörömépítés
Cím: 1112. Budapest. Menyecske utca 25

Telefon:

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

A pedikűr egészségügyi előnyei

2019.03.31.

A lábad egészségesek és készek arra, hogy előbukkanjanak a rejtőzködésből?

Egy átlagos személy naponta 8.000-10.000 lépést is megtesz naponta! A lábak minden ebből eredő kopása káros lehet, ha nem ápoljuk megfelelően és rendszeresen.

pedigűrös

A pedikűr nagyszerű módja a lábak alapvető gondozásának. 


Mi a pedikűr? 

A pedikűr kozmetikai kezelés a lábak és a körmök ápolására, tisztítására. A közhiedelemmel ellentétben a pedikűr nem csak a nők számára készült! Mindenki számára, aki vigyáz a lábára.

Itt találhatók a pedikűrök rendszeres beszerzésének első hat előnye.


1. A problémák korai felismerése

A rendszeres pedikűr segíthet a pedikűrösnek a láb és köröm problémák, a gombás fertőzések korai jeleinek felismerésében. Ezeket a körülményeket könnyebben kezelhetjük, ha azokat korábbi szakaszaiban azonosítják.


2. Csökkenti a fertőzések esélyeit

A lábujj körmök kivágása, vágása és tisztítása megakadályozza, hogy a befelé növekedjen és fertőzést okozjon. A szennyeződések és a baktériumok eltávolítása a lábadról szintén segít megelőzni a körömbetegségek (gombák) és a lábszagok kialakulását. Fontos, hogy a körmök egészségesek maradjanak, mert védik a lábujjakat a traumától.


3. Megőrízni a bőr nedvességét

A pedikűr meleg vízben levő áztatásokat és olajokkal tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni a lábad nedvességét és integritását. A hidratált lábak kevésbé valószínű, hogy hólyagokat, törmeléket vagy más lábproblémákat okoznak. Az is fontos, hogy a kutikulait hidratálják, hogy megakadályozzák a körmök kinyílását a gerincek vagy a hasított végek miatt, ami a körmöknek a körömágyakból történő emeléséhez vezethet.


4. A bőrkeményedés

A hámlasztás, vagy a halott bőrsejtek eltávolítása megakadályozza, hogy a sejtek felhalmozódjanak és bunionokat okozzanak, ami kényelmetlen és fájdalmas lehet. A holt bőr eltávolítása a lábadon, különösen a saroknál, ösztönzi az új sejtnövekedést, amely simább és vonzóbb lábat teremt.


5. Elősegíti a keringést

A pedikűr legélvezetesebb része a végére marad és ez a masszázs. A masszírozás elősegíti a vérkeringést és segíti a feszültségeket a lábakban. A vérkeringés növekedése csökkentheti a fájdalmat és segíthet a hőt elosztani a szervezetben.


6. Lazítja a testet

A jó pedikűr nagyon pihentető lehet. Segít enyhíteni a stresszt, és terápiás lehet. A brit NHS információ szerint a masszázsterápia megkönnyíti a feszültséget, a merevséget és javítja a jólétet ”.

A lábak kevésbé gondoskodnak a test többi részéhez képest, mint a kezed és az arcod. Az egészséges lábak elengedhetetlenek az egész egészségünkhöz, ezért ne hagyjuk figyelmen kívül őket! Legyen szó akár szalonról, akár saját pedikűréről, győződjön meg róla, hogy legalább havonta egyszer megkapja az egészségét, hogy a lábad jó állapotban maradjon.

Bejelentkezés: +36/70-948-6003

vissza