Kati Szalon-Pedikűr, műkörömépítés. 11.kerület

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Kati-Szalon

Pedikűr lábápolás

Manikűr-műkörömépítés
Cím: 1112. Budapest. Menyecske utca 25

Telefon:

Bejelentkezés telefonon:
Pedikűr: +36/70-948-6003
Manikűr: +36/70-703-3303

E-mail: katiszalon1972@gmail.com

Oldalaim:

www.kati-szalon.hu

www.pedikur-buda.hu

Körömprotézis építése

Körömprotézis építése, körömpótlás


Körömprotézis építése, körömpótlásA körömgomba megszűnése után, valamint az egyéb okokól sérült, eldeformált körömlemez(ek) esetén speciális anyagokból a lecsiszolt, csak részélegesen megmaradt köröm csonkjára felépítek egy szabályos, egészséges küllemű körömlemezt. A körömprotézis az új köröm kinövéséig eltakarja az esztétikailag zavaró körömelváltozásokat. A köröm protézis ugyan úgy használható mint a saját köröm, vízbe lehet menni vele és lakkozható. Lakkozatlanul, tejfehér színe miatt férfiaknál is gond nélkül lehet alkalmazni.
Ameddig a köröm gombás, csak kivételes indokkal és átmeneti időre építhető fel körömprotézis, mivel az alatta lévő területet nem tudom kezelni, az befülledhet, ami a körömgomba ismételt kiújulásához vezethet.

Pedikűr. 11. kerület

 

Kapcsolat

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet informácíót szolgáltatásaimról. Amennyiben időpontot foglalna, inkább hívjon: +36/70-948-6003

Név *:
Email *:
Telefon *:
Választási lehetőség *:

Üzenet szövege *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Gyakran használt keresőszavak az oldalamon:

KezdőoldalSzolgáltatásokPedikűr-lábápolásManikűr, műköröm építésKörömprotézis építéseKapcsolatBemutatkozásPedikűr őrmezőn, Műkörmös Őrmezőn, Pedikűrös 11. kerületManikűr 11.kerületÚjbuda pedikűr, manikűr.

Oldalamat ezen a linken érheti el:

www.pedikur-buda.hu

www.kati-szalon.hu