Körömpótlás építése. 11. kerület. Kati szalon

Körömprotézis építése, körömpótlás

A gombás, deformált, rövidült, csonkolt körömmel az emberek nem szívesen járnak mezítláb, mennek el strandra. Ezen a problémán tudok segíteni körömprotézissel,mely egyben gombaölő tulajdonsággal is rendelkezik.

Körömprotézis a problémás köröm kezeléséért!

A körömprotézis építése esztétikai és egészségügyi szempontból is egyaránt nagyon fontos. Segítségével nem csak a gombás megbetegedés másik körömre való átjutása előzhető meg, hanem körmeid esztétikai szépségét is visszakaphatod, bármilyen esztétikai sérülés is érte a körömlemezt. A legjobb, hogy a körömprotézis ugyan úgy használható, mint a saját körmöd, lakkozhatod vagy díszítheted!

A férfiak is igénybe vehetik a körömpótlás kezelést, ugyanis színben, formában, vastagságban a többi körmökkel azonosat készítek.

A körömpótlás kezeléssel végre elfelejtheted az eldeformált, megütött, vagy a csonkolt körmöket.

A körömgomba megszűnése után, valamint az egyéb okokól sérült, eldeformált körömlemez(ek) esetén speciális anyagokból a lecsiszolt, csak részélegesen megmaradt köröm csonkjára felépítek egy szabályos, egészséges küllemű körömlemezt. A körömprotézis az új köröm kinövéséig eltakarja az esztétikailag zavaró körömelváltozásokat. A köröm protézis ugyan úgy használható mint a saját köröm, vízbe lehet menni vele és lakkozható. Lakkozatlanul, tejfehér színe miatt férfiaknál is gond nélkül lehet alkalmazni.
Ameddig a köröm gombás, csak kivételes indokkal és átmeneti időre építhető fel körömprotézis, mivel az alatta lévő területet nem tudom kezelni, az befülledhet, ami a körömgomba ismételt kiújulásához vezethet.

 

BEJELENTKEZÉS: +36/70-948-6003

Gyakran használt keresőszavak az oldalamon:

KezdőoldalSzolgáltatásokPedikűr-lábápolásKörömprotézis építéseKapcsolatBemutatkozásPedikűr őrmezőn, Pedikűrös 11. kerületÚjbuda pedikűr, körömpótlás, időpont foglalásszépség hírek, cikkekFacebook oldalunk

Oldalamat ezen a linken érheti el:

www.pedikur-buda.hu

www.kati-szalon.hu